Monica Timmermans 

Beste Joop en Carolina,

Mijn ouders en ik hebben genoten van ons 9-daagse verblijf in Casa Carolina van 15 t/m 24 september 2015. Jullie service om gasten het optimaal naar de zin te maken, viel ons vanaf het begin op. Casa Montebello is sfeervol en met oog voor details ingericht alsmede de omliggende tuin met het keurig onderhouden zwembad! Deze details waren o.a. dat elke ochtend het zwembad door jullie gescreend werd, de kussens al keurig in de zit- en ligstoelen gelegd werden, parasols uitgeklapt en niet te vergeten de heerlijke tomaten uit eigen tuin, compliment daarvoor!

Daarnaast biedt Abruzzo veel, op 2,5 uur autorijden afstand Rome, op ca. 3 kwartier autorijden de Adriatische kust bij Pescara en zuidelijker, een binnenland met ongerept natuurschoon en de prachtige dorpjes in de heuvels en bergen gebouwd waar het leven lijkt stil te zijn. Casa Carolina is bijkomen van de dagelijkse stress in Nederland! Via deze weg nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en bij leven en welzijn tot ziens in Montebello di Bertona!

Monica Timmermans

oktober 2, 2015 - 6:55 PM

cduesman 

15.06.15 – 21.06.15

Danke Carolina, Danke Joop, Danke Tico,

Fur eine wunderschöne Woche Italien.
Ab dem Zeitpunkt unseres Ankunft haben wir uns sehr wohl gefuhlt. Ihr habt uns sehr herzlich begrusst und freundlich aufgenommen.
Das Ferienhaus ist bezaubernd. Die Liebe zum Detail spurt mann in jedem Raum. Umgeben von der herlichen Landschaft, den schönen Ausflugzielen und den freundlichen Menschen, konnten wir 1 Woche den Stress de Alltags vergessen und komplett entspannen.

“Hot sand on toes, cold sand in sleeping bags, We’ve come to know that memories were the best things you ever had” – Ben Howard-

Bis auf ein nächstes Mal.
Danke, Sandra, Julia, Steven

juni 24, 2015 - 2:35 PM

cduesman 

23 August 2014

Liebe Carolina, Lieber Joop

Vielen lieben Dank fur 5 Wunderschöne und erholsame Tage. Die Kinder nannten die Unterkunft und die umgebung “kleines Paradies”, und das ist nicht ubertrieben….
Wir haben uns sofort häuslich gefuhlt, euer Pool und die Gartenanglage sind die Hammer!

Vielen Dank auch fur die vielen Tips zur Ortsbekundung.
Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr, dann aber etwas länger.

Alles Gute und bleibt gesund!
Lieben Gruss naturlich auch an Tico, den “Gladiator”!
Michael, Angelica, Sarah und Daniel

juni 24, 2015 - 2:06 PM

cduesman 

23/05-06/06-2015
Carolina en Joop,

Het authentieke Italie is hier nog te vinden, hoge bergen, bijna uitgestorven bergdorpjes, eindeloze wandelmogelijkheden, een prachtige 130 km.kustlijn, een heerlijke en eerlijke keuken, kortom grandioos Abruzzo, na 1700 km. ontdekking!

Jullie plek hier is onovertroffen mooi, voor je heb je een romantisch heuvelachtig landschap tot aan de zee en achter je een ruig bergmassief en dat alles met een gewelige fauna en flora.

Er zijn hele mooie pareltjes te vinden naast de “Borghi pui belli” zijn er enkele -must have seen-
* Manoppollo in de Basillica del Valto Santo is de (gezichts)lijkwade te vinden(1506)
* Bominaco, otario San Pellegrino (10 eeuwen oud). Het toegangshek is afgesloten, maar bel even naar het tel.nummer en een oudere dame komt “Subito”, ze opend de kerk en dan……….., overweldigende ervaring!!
* l”Aquila, in de omgeving langs de SS80 (5 km.) ligt een “Amiternum”, zeg een Arena, een Romeins theater.

De explosie aan natuur is (over)geweldig hierin de omgeving, de bewoners zijn aardig en behulpzaam en met een beetje Italiaans kom je heel ver. Het is basaal en dus heeeerlijk! Kazen, worsten en truffel allemaal voor kleine prijsjes, net als de wijnen!!

Daarnaast is de natuur ook “voelbaar” als je over de wegen rijdt, de verschoven stukken asfalt. Carolina en Joop hebben kun maatregelen genomen , er zit in de huizen meer beton verwerkt dan in de afsluitdijk!
Op het eerste gezicht misschien wat overdreven maar na een bezoek aan L’Aquila begrijp je pas wat natuurgeweld kan doen.

Maar al hierboven geschreven, valt in het niet bij de gastvrijheid, de twentse nuchterheid geladeerd met liefde en passie wat tot uitdrukking komt bij deze geweldig mooie locatie.

Carolina en Joop bedankt, wij komen nooit 2 x op dezelfde plek terug, maar nu zeg ik …… “zeg nooit, nooit!!!

Good gaon!
Fred en Tineke Jansen

juni 24, 2015 - 1:57 PM

cduesman 

17.08.2014 Liebe Carolina, Lieber Joop, Lieber Tico!
Wir hatten eine super schone Zeit hier, haben uns sehr gut erholt. Das Haus, die Landschaft, die Anlage war sehr schon. Der Pool ist unser personliches Highlight gewesen. Ihr ward sehr gastfreundlich und hilfsbereit. Ein besonderes Dankeschon von Nicole und Anderea fur den schonen Abend. Es war sehr amusant. Wir kommen bestimmt wieder und werden euch weiter empfehlen.
Vielen dank
Die Mädels und der Junge aus dem Sauerland;)
Nicole, Anderea, Lisa, Charlize, Johanna und Colin

januari 18, 2015 - 5:45 PM

cduesman 

08.08.2014 Lieve Caroline en Joop,
Ondanks het wisselde weer hebben wij erg genoten van jullie (prachtig en praktisch ingerichte)vakantiehuis met een enorm zwembad.
De kinderen hebben het hier goed gehad en zullen geen genoegen meer nemen met een kleiner bad. En de service van jullie is enorm, koffie, thee, suiker, baddoeken etc. Dat zijn wij niet gewend. Dat voelde ook aan als een warm bad. Als toetje een borrel bij jullie. Wij waren zo vol dat wij geen avondeten meer hoefden. Dank jullie wel.
Wij zullen nooit vergeten hoe Tico ons blij begroette bij onze allereerste aankomst. Over gastvrijheid gesproken, zelfs de dieren hebben het meegekregen. Caroline en Joop wij wensen jullie nog een mooie toekomst met alleen maar tevreden gasten. Jullie bieden al 80%, het weer moet de rest doen;)
Heel veel liefs
Bert en Rosan
Ramon en Isabel, Carmen en Arthur

januari 18, 2015 - 5:39 PM

cduesman 

17.07.2014 De zwaluwen die komen, drinken als je aan het zwemmen bent, Tico die elke morgen, of bijna middag vriendelijk goededag komt zeggen, slapen in lakens van Marjolein Bastin, wakker worden met de volle zon, prachtige zichten, telkens weer waar we ook waren. De heerlijke wijn, het genieten van elkaar, 14 dagen zonde zorgen….. om nooit te vergeten.
Bedankt Carolina, Joop en Tico voor alles !!! xxxx Marleen

Een WK op vakantie meemaken is fantastich! Ik heb er echt van genoten. groeten Ruben xd

Bedankt voor deze prachtige en rustgevende vakantie in dit adembenemende landschap. Sofie

Adembenemend Italie. Abruzzen verkend en zeer welbevonden! De logies waren uitstekend, we kunnen geen min puntje bedenken!
Fietsen is hier zwaar maar o zo de moeite waard. Bedankt! Ronny

Ik ga nog heel veel aan jullie denken en zeker ook aan tiko. Pieter

januari 18, 2015 - 5:30 PM

cduesman 

Juni 2014, Liebe Carolina , Liebe Joop!
Vielen Dank fur die schone Zeit bei Euch. Wir haben uns sehr wohl gefuhlt. Tiggo haben wir in unser Herz geschlossen und vor allem die Jung’s wurden Ihm gerne mitnehmen. Das Haus und eurer Garten mit Pool ist super schon und sehr geflegt. Gerne besuchen wir euch bei Gelegenheit einmal wieder. Der Grillabend war super schon und vor allem sehr lecker!
Vielen Dank fur alles!
Wir haben uns sehr, sehr wohl gefult!
Stephanie, Jochem, Jonas und Matthis Arnold

januari 18, 2015 - 5:21 PM

cduesman 

17.05.2014 Hoi Joop en Caroline
Het is nog een beetje vroeg voor ons en een beetje laat voor dit schrijven, maar geweldig bedankt voor de gastvrijheid en de mooi Casa! Super mooie omgeving, een echte aanrader. Wellicht tot ziens.
Groeten Berjan, Annemarie en Lotte
Ps een dikke knuffel voor Ticho van ons en met name Lotte!

januari 18, 2015 - 5:16 PM

cduesman 

16.05.2014
Beste Caroline en Joop,
wij hebben 3 weken(!) een heerlijk verblijf gehad in jullie huis. Voorzien van alle gemakken met zelfs een houtkachel, waar we toch verschillende keren gebruik van moesten maken. Abruzzo was voor ons een onbekend gebied. We hebben veel gezien en gedaan. Casa Carolina was een fantastische basis om deze regio te verkennen. Van de hoogvlakte in de bergwereld tot de stranden en de vele schitterende plaatsen die je daarbij tegenkomt. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de goede zorg. Een aanrader?
Hartelijke groeten
Bert en Sieteke de Ruiter
Ps. bedankt nogmaals voor de heerlijke bbq en de gezellige avond.

januari 18, 2015 - 5:13 PM